Didier Lab en haar iconische producten

Het verhaal van Didier Lab begint in Parijs. Dit is het verhaal van een merk van professionele nagelverzorging, dat zich internationaal uitbreidt en inclusief de vervaardiging van producten voor nagelverzorging en -ontwerp, het aanbieden van schoonheidsverzorging en een vakschool in elk land.

Het merk Didier Lab heeft een unieke en innovatieve filosofie, niet alleen qua merkstrategie, maar ook qua producten. Dit komt tot uiting in de grote variëteit en uitstekende kwaliteit van de ingrediënten. De belangrijkste kenmerken van Didier Lab zijn het weelderige kleurenpalet en de nieuwste nagelverzorgingsproducten. Daarnaast richt het merk zich sterk op nagelverzorgingsproducten en plaquebescherming. Alle ingrediënten worden met de grootste zorg geselecteerd. Wij geloven dat nagels bij vrouwen de laatste hand leggen aan zelfexpressie, aan hun stijl en aan hun esthetiek, daarom moedigen we vrouwen aan om goed voor hun handen te zorgen, of het nu gaat om in de beauty salon of thuis.

Uniek product – herkenbaar design.

  • Fles vormgeving: mysterieus zwart, vorm zoals een parfumflesje; geen standaard flesje nagellak.
  • Dit creëert verlangen…. verlangen om dit product te hebben!
  • Ondanks dat het flesje ergonomisch ontworpen is staat het ook fraai op uw bureau of werktafel… als een mode accessoire
  • Gellak flesjes – diepzwart, gemarkeerd met een uniek nummer wat de inhoud mysterieus laat en niet direct onthuld.
  • Nummers, zoals gebruikt in een laboratorium, laten zien dat het professionele producten zijn.
  • Nummers helpen de styliste om het product te herkennen zonder het flesje te hoeven openen.

Interesse om Didier Lab salon te worden?

Hopelijk hebben we je interesse gewekt in het mooie merk Didier Lab.

Als salon/nagelstyliste kun je de Didier Lab producten direct via onze webshop bestellen, je hoeft alleen maar een account aan te maken.

Wil je erkend Didier Lab salon worden? Dan kun je contact met ons opnemen via 06 – 11 48 81 20 of info@maisondessalons.nl om een Didier Lab cursus te volgen en gecertificeerd te worden.